JoWin er et innovativt handelsselskab, der importerer nonfood produkter indenfor et utal af varekategorier fra Kina. ​Vores kunder er primært europæiske detailkæder. Virksomheden fokuserer på altid at have de rigtige produkter og følger udviklingen i markedet nøje. Der arbejdes ud fra egne ideer/inspirationer samt vores kunders ønsker.

JoWin blev etableret i 2006 og har kontorer i Danmark samt i Hangzhou, Kina. 

Virksomhedens primære opgave er at levere de bedste varer til prisen, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller produktsikkerhed. Slutbrugeren skal føle, at produktet er value for money og brugeren kan stole på, at varen er sikker og produceret under ordnede vilkår. Virksomhedens viden og erfaring i handel med Kina er opbygget gennem mange års erfaring. Firmaet ejere har handlet med Kina siden sidste årtusinde.

Vores medarbejdere i Hangzhou udfører afskibnings- og kvalitetskontrol hos producenterne, inden varerne afskibes. Vi sikrer, at varerne afgår til tiden og kvaliteten er som aftalt. Vores medarbejdere i Danmark sørger for at produkterne overholder gældende lovgivninger og regler indenfor de forskellige vareområder.

JoWin har egne emballage- samt produktdesignere. Denne service er gratis for vores kunder. 

Virksomheden er mangeårigt medlem af det verdensomspændende amfori BSCI samarbejde (Business Social Compliance Initiative). amfori BSCI er en organisation der bl.a. sikrer at arbejds- og miljøforhold hos producenter i hele verden overholdes, deriblandt arbejdstider, lønninger og kontrol af, at der ikke findes børnearbejde samt tvangsarbejde på fabrikkerne.